perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vihdoin verkossa

Tänään on koittanut se suuri päivä, kun Virk-Q:n verkkosivut ovat avatut kaikelle kansalle. Hip hip huraa! Virk.-Q:n löytää osoitteesta www.virk-q.com. Käykäähän tutustumassa.

Nyt kesällä tuntuu, että aikaa on puolet vähemmän kuin tavallisesti. Ei kerkeä tehdä käsitöitä niin paljon kuin pimeään vuodenaikaan. Kumma juttu! Viimeisin aluevaltaukseni onkin puutarhatyöt, joista en vielä muutama kuukausi sitten voinut kuvitella löytäväni itseäni. Nyt kun meillä on oma pihakin, niin niinhän siinä sitten kävi, että se piti valloittaa! On rakennettu kukkapenkkiä ja käytävää, laitettu kädet multaan oikein urakalla.

Käsityörintamalla on toki koko ajan tehtävää, ja tavanomasen virkkauksen, kutomisen ja näpertelyn lisäksi virittelen yhteistyötä erään käsityöläisten sisustus- ja lahjatavaramyymälän kanssa. Siitä tuonnempana lisää, kunhan saadaan homma rullaamaan. Innolla odotan!

Uusin Novita-lehti ilmestyi tänään, ja se pursuaa kivoja ohjeita. Oisko kellään toiveita, tahtoisin mielelläni toteuttaa malleja puikoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti